fbpx

Podroby Wieprzowe w Kuchni Regionalnej

W ramach projektu zleciliśmy wykonanie i emisję materiału w lokalnych stacjach telewizyjnych a także w rozgłośniach radiowych i prasie branżowej.

finansowanie fpmw2

Zapraszamy na stronę projektu: www.podrobyregionalne.pl

Podroby Wieprzowe w Kuchni Regionalnej

Wprowadzamy do obiegu informacyjnego wiedzę na temat podrobów wieprzowych.

W przekonaniu autorów niniejszego projektu ten ważny element wieprzowy jest obecnie mało znany w sztuce kulinarnej, a jego wartości odżywcze i smakowe oraz łatwość i szybkość obróbki są niedocenione.

Ponadto biorąc pod uwagę powszechne zainteresowanie tzw. kuchnią urozmaiconą i poszukiwanie nowych smaków należy traktować promocję podrobów wieprzowych jako jeden ze sposobów dotarcia do szerokiej rzeszy konsumentów polskiego mięsa.

podroby

 

Zachęcamy do obejrzenia materiałów na stronie projektu: www.podrobyregionalne.pl

Ta strona korzysta z plików cookie (ciasteczek) w celu personalizowania treści dla odbiorców. Możesz wyłączyć zapisywanie plików cookie w ustawieniach swojej przeglądarki. Aby dowiedzieć się więcej otwórz Politykę prywatności.