fbpx

Patryk Dziamski ekspertem kulinarnym OCRWK

Witamy w naszym gronie Patryka Dziamskiego.

Rozpoczynamy współpracę z kolejnym ekspertem i serdecznie witamy w naszym gronie Patryka Dziamskiego.

Patryk Dziamski

Szef kuchni, doradca gastronomiczny nastawiony na odkrywanie nowych trendów kulinarnych.

Członek Stowarzyszenia Polska Inicjatywa Kulinarna oraz Poznańscy Kucharze Razem. Manager kuchni Kina Kulinarnego Transatlantyk w latach 2013- -2019 r. Uczestnik 4 edycji programu Top Chef 2015 r. Szef kolacji inspirowanej obrazem „Soufra” w reż.Thomasa A. Morgana podczas Kina Kulinarnego Transatlantyk 2019 r. Uczest- nik Wine & Food Noble Night 2019 r.

Juror konkursów kulinarnych m.in.:
– Mistrzostwa Polski w przygotowaniu jesiotra – Gęsina nie tylko na Św.Marcina
– L’Art de la cuisine Martell
– Kulinarny Talent – Robert Sowa
– Trendy Chef
– Dorszowe Żniwa
– Primerba Cup

Od 10 lat zaangażowany w nauczanie praktyczne w szkołach o profilu gastronomicznym. Twórca Dziamski Concept Rest, który z powodzeniem otwiera i oddaje gotowe projekty gastronomiczne w całej Polsce.

Od 2009r. podróżuje po świecie i kształci się u najlepszych szefów kuchni.

Współorganizator wielu wydarzeń gastronomicznych w całej Polsce takich jak: Kuchnia Kina Kulinarnego Transatlantyk, Poznańscy Kucharze Razem, Rentowna Restauracja.

Ta strona korzysta z plików cookie (ciasteczek) w celu personalizowania treści dla odbiorców. Możesz wyłączyć zapisywanie plików cookie w ustawieniach swojej przeglądarki. Aby dowiedzieć się więcej otwórz Politykę prywatności.