Projekt: Ogólnopolski Cech Rzeźników – Wędliniarzy – Kucharzy bliżej ludzi!
Celem głównym projektu jest podniesienie potencjału społecznego Ogólnopolskiego Cechu Rzeźników – Wędliniarzy – Kucharzy z siedzibą w Poznaniu poprzez dokonanie diagnozy sytuacji wyjściowej, opracowanie strategii rozwoju Cechu wraz z doradztwem strategicznym w liczbie 104 godzin, przeprowadzenie 3 forów branżowych oraz podniesienie potencjału osobowego 50 członków/iń Cechu poprzez zwiększenie kompetencji jego członków poprzez organizację konferencji oraz 18 szkoleń w terminie 01.01.2025 do 30.06.2026.
Cele szczegółowe:
– zwiększenie zaangażowania członków/iń Cechu w jego działalność poprzez organizację konferencji
– podniesienie kompetencji członków/iń Cechu wpływających na ich interakcje z otoczeniem społecznym poprzez szkolenia miękkie
– podniesienie kompetencji zawodowych członków Cechu, co wpłynie na zwiększenie potencjału i know-how organizacji, poprzez szkolenia branżowe
– zwiększenie atrakcyjności Cechu dla potencjalnych członków/iń poprzez organizację forów branżowych oraz kampanii w social mediach.
Wyżej wymienione działania zostaną ukierunkowane na członków Cechu i otoczenie społeczne z Wielkopolski.
Całkowita wartość projektu: 581 845,00 zł
Kwota dofinansowania UE: 407 291,50 zł
#FunduszeUE