fbpx

‘Rączka Gotuje’ w ramach projektu Podroby Wieprzowe w Kuchni Regionalnej

Rączka Gotuje i promuje podroby wieprzowe.

W ramach kolejnego projektu promującego polską wieprzowinę – ‘Podroby Wieprzowe w Kuchni Regionalnej’ – przygotowaliśmy program kulinarny, w którym znany i lubiany kucharz śląski Remigiusz Rączka prezentuje przepisy na różne dania – zarówno popularne śląskie potrawy w nowych wersjach, jak i mniej znane, czy zapomniane regionalne przysmaki.

Program jest do obejrzenia na stronie Regionalnej TVP Katowice:

https://katowice.tvp.pl/6919035/raczka-gotuje

Ta strona korzysta z plików cookie (ciasteczek) w celu personalizowania treści dla odbiorców. Możesz wyłączyć zapisywanie plików cookie w ustawieniach swojej przeglądarki. Aby dowiedzieć się więcej otwórz Politykę prywatności.